G&A wordt Kex Fashion

PersCollectie
[VOORTHUIZEN]

Een nieuwe naam, een andere locatie en een uitbreiding, cq. verjonging van de doelgroep. Dat zijn de plannen van Carin van Eck van G&A Mode.

De dameskledingwinkel aan de Kerkstraat 4 gaat sluiten, terwijl onder de naam ‘Kex Fashion’ aan de Hoofdstraat 177C een nieuwe zaak wordt geopend. “De kans voor vestiging aan dé winkelstraat van Voorthuizen konden we niet laten lopen.”

Ruim anderhalf geleden nam Carin de winkel over. ,,Uit oogpunt van de naamsbekendheid naar de bestaande klanten hebben we destijds de winkelnaam intact gelaten. We wilden eerst zien hoe dat zou lopen.” Vervolgens is het echter nu tijd om de eigen ideeën concreet vorm te geven. “G&A Mode mikte vooral op de doelgroep van dames van 35 jaar en ouder. Die zijn in de nieuwe winkel nog steeds meer dan welkom natuurlijk, maar we hopen daarnaast ook vrouwen vanaf 25 jaar aan ons te binden. Met Kex Fashion zullen we wat vooruitstrevender zijn, met onder andere nieuwe merken en collecties erbij. We verwachten dat bestaande en nieuwe klanten dat kunnen waarderen”, schetst Carin van Eck.

Op de achtergrond regelt haar partner de financiële zaken. Hij wijst ook op de verhuizing naar het winkelpand waar Techador voorheen gevestigd was. ,,De winkel moet meer in de picture gezet worden, het moet vanzelfsprekend zijn om even binnen te lopen. Nu zijn er nog veel mensen die nauwelijks van het bestaan van onze winkel afweten, bijvoorbeeld de toeristen misten we in de winkel aan de Kerkstraat. Aan de Hoofdstraat moeten we in staat zijn om een hogere omzet te maken. Dat is noodzakelijk ook, want de kosten zijn natuurlijk ook hoger.”

De komende weken wordt hard gewerkt aan de renovatie van het pand. De verwachting is dat op donderdag 15 oktober de winkeldeuren van Kex Fashion geopend worden. “Het wordt nog flink aanpoten, maar die datum is een mooi streven.” Het einddoel met Kex Fashion laat aan duidelijkheid niets te wensen over: “We willen een sfeervolle damesmodezaak, compleet met alle accessoires, in het midden segment inrichten met de kernpunten zoals die altijd al worden gehanteerd: persoonlijke service, eerlijk advies en betaalbare mode.” Natuurlijk verhuizen alle vertrouwde gezichten mee naar de nieuwe winkel!